Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Riporteri titkaimat nem viszem a sírba

riporteri titkaimat

Tarján vilmos: Riporteri titkaimat nem viszem a sírba


Ez a könyv arra tanít, ha riporter akarsz lenni, hogyan, milyen eszközökkel lehet jó riporter belőled.
A főcím tehát tulajdonképpen nem fedi a könyv tartalmát, de ez nem is lényeges. Sokkal fontosabb az, hogy a cím jó és frappáns legyen, amely intenzíven varázsolja elő a figyelmet! Ezen az úton a riporter lehetőleg mindig egyéni címet adjon és ne sablonosat. Ha például: rablógyilkosságról kell beszámolni, a bűnügyről szóló leírás majdnem egyforma címmel jelenik meg az összes lapokban. Ez például egy sablonos cím: "Rablógyilkosság az Örömvölgy-utcában". A szerkesztők között Kemény Simon volt a legjobb címadó.
"Riporteri titkaimat nem viszem a sírba." Azért választottam ezt főcímnek, mert ez érdekesebb hangzású. A cím azonban ne ejtse tévedésbe az olvasót. Ennek a könyvnek nemcsak az a célja, hogy kiteregessen titkokat, hanem az is, hogy megtanítsa azt, aki a gyönyörű riporteri pályára készül, hogyan végezze funkcióját.
Ez az egész úgynevezett "Bevezetés". Amint már ebből a pár sorból is érezhető, kerülni fogok - természetemnél fogva - minden nagyképűsködést és minden tudományos vonatkozást. Egyszerűen el akarom mondani, hogyan, milyen eszközökkel értem el sikereimet. Tanulságos lehet! 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   n.a.

Kötésmód :     papírkötés, sérült papírborító

Oldalszám :    161

Ár:                  1500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István


 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés