Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Mérés könyv 1. - Kezdjük el! Matek

meres konyv 1

Ann Montague-Smith: Mérés könyv 1. - Kezdjük el! Matek

 

Mutasd meg a nagy macikat. Válaszd ki a kutyusok közül a hosszúakat, azután pedig a széleseket. Jelöld be a nehezebb játékokat. Döntsd el, melyik játék könnyebb. A Kezdjük el! Matek-sorozat részeként megjelent Mérés Könyv 1. része megismerteti és elmélyíti az alapvető összehasonlítási ismereteket; élénk színekkel és egyszerű játékokkal kellemes időtöltést nyújt. A szülők és pedagógusok számára hasznos információkkal és tanácsokkal szolgál a megértetés és a segítségnyújtás tekintetében, valamint megoldási javaslatokat ad a bonyolultabb műveletek elmagyarázásához, megtanításához. A sorozat könyveivel a mindennapi életben is hasznosítható egyszerű matematikai műveletek elsajátítása örömteli folyamat, és kedves együttlét lesz a család számára.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   M&C MARKETING TANÁCSADÓ KFT., 2006

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    24

Ár:                  1200 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés