Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Börleszk

borleszk 2

Kurt Vonnegut: Börleszk

 

A tudományos-fantasztikus regényeiről ismert, és "valódi" regényeiben is tudományos fantáziáról tanúskodó írónak a Macskabölcső után megint abszurdironikus-kesernyés világvége-fantáziáját adjuk ki, a világ ezúttal nem hatalmas katasztrófával ér véget, mint a Macskabölcső-ben, hanem - természetesen ugyancsak a sárkányfog-vetemény emberfaj szíves jóvoltából - szép lassan elsorvad. Ennek a sorvadásnak tanúja és krónikása a könyv főszereplője, dr. Wilbur Nárcisz-11 Swain, a kétméteres neanderthaloid aggastyán, egykori gyermekorvos, az Egyesült Államok utolsó elnöke. A maga és ikernővére "önéletrajzának" elmesélése közben úgy mellesleg korunk emberének életrajzát is közzéteszi, és ebből az alkalomból alaposan odamondogat az emberiségnek.

 

Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Helikon Kiadó, 2015

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    298

Ár:                  2000 HUF   

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés