Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Kis családi házak

kis csaladi hazak 01

kis csaladi hazak 02kis csaladi hazak 02kis csaladi hazak 04 

Dr. Kotsis Iván: Kis családi házak

 

Az Országos Lakásépítési Hitelszövetkezet tíz éves fennállása alkalmából pályázatot hirdetett korszerű családi házak tervezésére. Az intézet igazgatósága úgy érezte, hogy ezzel egyfelől a kölcsönvevők érdekeit szolgálja, mert megkönnyíti nekik, hogy az építendő családi ház megfelelő tervek alapján kerüljön kivitelezésre, másfelől pedig a köznek is szolgálatot vél teljesíteni, mert ha ezek a házak nagyobb számban kerülnek kivitelre, úgy az mindenesetre a városkép jobb kialakulásához is hozzá fog járulni.
Amikor a pályadíjnyertes terveket az építtetők és a szakkörök rendelkezésére bocsátjuk, kötelességünknek tartjuk, hogy köszönetet mondjunk a bírálóbizottság tagjainak körültekintő és szakavatott munkájukért és dr. Kotsis Iván okl. építész, műegyetemi tanár úrnak e munka sajtó alá rendezéséért.
Külön köszönetet kell mondanunk az Iparügyi Miniszter úrnak azért, hogy hozzájárulásával e munka megjelenését lehetővé tette.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Országos Lakásépítési Hitelszövetkezet

Kötésmód :     tűzött papírkötés

Oldalszám :    31

Ár:                  4000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés