Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Gyógyintézetek tervezésének fejlődése

gyogyintezetek tervezesenek fejlodese

Jakabffy Zoltán: Gyógyintézetek tervezésének fejlődése

 

Az egészségügyi épületek fejlődése óriási tárgykört ölel fel. Rövid áttekintést kívánunk nyujtani a kórház fejlődéséről a legrégibb időktől a mai napig, ismertetni kívánjuk a közelmúltban használatos kórház építési rendszereket, az orvosi szempontokat, a kórház gazdasági szervezetét és az egészségügyi igazgatás főelveit, a kórházban tartózkodók, vagyis a betegek igényeit a kórházban munkálkodók, vagyis az orvosok, ápolók munkáját, szükségleteit. Tájékoztatást kívánunk nyujtani a kórház tervezés fontosságáról, mely rendkívül sok tényező alapos megismeréséből és ezek összeegyeztetéséhez szükséges céltudatos gondolkodásból áll.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Mérnöki Továbbképző Intézet, 1942

Kötésmód :     tűzött papírkötés

Oldalszám :    40

Ár:                  1500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés