Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A félhold fakó fényében

felhold fako fenyeben

Germanus Gyula: A félhold fakó fényében

 

Germanus Gyula, az arab irodalom kiváló professzora ötven év során tett keleti utazásait foglalja össze művében, nyomon követve a félhold sorsát az ifjútörök mozgalomtól kezdve egészen napjainkban folyó nagy átalakulásáig. Bosznia, Törökország, Egyiptom, Szíria, India, Arábia a színtere a könyv eseményeinek. Széles látókör, bölcs humor, alapos tárgyismeret jellemzi a híres magyar orientalista e művét, amely széles távlatú, jellemző képeket ad a Közel-Kelet utolsó fél évszázadának életéről.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Táncsics Könyvkiadó, 1963

Kötésmód :     viseltes kartonkötés

Oldalszám :    266

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés